Lämnat Göteborg bakom mig

En stad jag saknar, en stad jag vill bo i, har åkt till en plats jag kallar helvetet. Är hemma från Göteborg igen, kom hem rätt sent i natt. Är väldigt trött idag, har lite sådär småångest nr jag packade upp väskan. Ville liksom lägga tillbaka allt och åka ner dit igen. Den som inte varit i Göteborg har missat något riktigt stort.

Kom ner till Göteborg runt 17-tiden med Jocke,Daniel,Lucas och Sam. På plats mötte vi upp Tette, Sofia och Emelie. Tillsammans åkte vi Spårvagn till Folkets hus där vi var en del. I lördagens deltog jag i en demokatrikonferans och ett litet årsmöte, rätt laim men jag överlevde. På eftermiddan drog jag,Daniel och Jocke till avenyn. Vi fick se en kille som var utklädd till en kyckling, en partybuss med galen musik. Pensionärer som blev omringade av kärringar som sjöng små grodorna och mycket mer. Senare på kvällen fick jag tillfälle o vara med och styra upp ett arbete där vi skulle sammanställa massa grejer och förslag alla fick komma med. Fick lära så oerhört trevliga och roliga människor. Allt från Luletakterna till Skåne i söder. Natten var oerhört kul, skrattade så jag fick ont i magen, händelserikt. Sen igår var dagen rätt slapp vi gjorde en del, sen så gick även vi igenom Nordstan och satte oss på ett fik, nu kommer jag inte ihåg namnet på den. Men fiket finns bara i Göteborg och på Arlanda. 

Resan hem kändes som en ren mardröm, först så hamnade jag i den tysta vagnen där mobiler ska vara ljudlösta och man ska typ inprincip vara tyst. En kärringjävel gnällde och gnällde, tills hon somnade med tidningen i knät, munnen öppen och brillorna hängandes nere på näsan. Tänkte ta kort, men jag gjorde aldrig de. Tåget var en aning försenat, fick något panik då jag insåg att tåget stannade på spåret längst bort. Skulle då alltså springa igenom hela terminalen för att komma bort till Tunnelbanan. Fick köra maratonlopp mellan tunnelbanan och bussen då jag insåg att jag gick för långt bort i perrongen.. klev på i tåget som är LÄNGST BORT från rulltrapporna mot bussarna.. Hann på sekunders marginal med bussen hem. Väl hemma blev det käk, en maskin tvätt och ner i säng boms.

Saknar redan göteborg, ska försöka få fram lite bilder. Ska nuiväg snart till Uppsala med min kära klass.
Skriver mer ikväll. Hare fint! / Alle




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0