Valborg i Upplands bro

Tjena pollisonger, stavas de så? Trott eller ej, jag ska bege mig på en 2,5 timmars resa till andra sidan länet för en valborgsafton med fint sällskap. Otroligt härligt. Memman bjöd nämligen hem mig på middag med Cockie,Loppan o ngn som heter Malin. (känner ej henne). Trevligt ska de bli. Köpte ju nya skor,cardigan o t-shirt som jag tänkte inviga idag.  Jag kommer se snygg ut, det kommer inte du! Mohaha!  I just kidding.

Detta är då dagen då fyllan kommer äga rum.. jag ska åka hem själv ca 14-15 mil runt midnatt.. lär ju skita på mig. Jag är ju då inte personen som är biffig o kan ge tillbaka, är dessutom för feg för de, haha! Aja, ha en grym valborg my stars, I write tomorrow
/ Alle



Amazing shoppingrace in Kista Galleria

Hej pollesonger, haha! fan vad sött. Kom hem från Kista för ungefär 2 timmar sen. Köpte låga vita converse, en t-shirt med usa flagggrej på, en vit cardigan, blå stjorta och 5 pack med vita hälstrumpor. Bilder kommer imorgon.  Har haft jätte problem med sömnen den här veckan, förkylningen ställer alltid till de.. mina muskelvärkar blir inte bättre dom heller..

Springer parallelt mellan tvättstugan och mitt rum.. mitt te är kallt, ett fonomen som smittat av sig från Erik. I don't like it.
Tomorrow is Valborgsafton, woho, man får supa.. så tänker alla! Jag tänker försöka hålla mig nykter.. haha! Vaknar hellre upp och mår toppen och minns gårdagen på ett bra sätt än att vakna upp må piss och inte minnas ett skit.. livet leker ibland.

Sitter och skriver med Sophie på msn, hon tror ju jag e helt urflippad.. full eller nått.. när man är lite trött sådär, så ballar jag över lite lätt.. eller okej, to much helt enkelt! Hah, lyssna på låten, ha det bra / alle



Du ser mig, men du märker ingenting

Jag ser dig,
Jag vet vad du vill.
Jag vet vad du vill mig
Jag vet vart du vill komma
Men jag vet att du inte vågar.

Ser du mig?
Ser du hur sårbar jag faktist är?
Ser du hur jag tänker?
Ser du vad jag känner?

Varför söker du uppmärksamhet?
Varför gör du allt för att få mig?
Varför tar du inte steget?
Varför snackar du skit?

Den ärliga bilden av mig, är den jag själv visar.
Jag kan vara på, jag kan vara jobbig, störig eller irriterade.
Våga säg ifrån, jag är inte så farlig som jag ser ut.
Och har du inte sätt den här bilden, så vet du inte vem jag e.


En bit påvägen

Hej, håller på smått fixar med design etc. Kommer ta en stund innan jag är igång här på blogg.
vet inte hur länge jag är kvar på nattstad. Under tiden får ni följa mig där
http://nattstad.se/asoderbaum


Skolan..

Hej, sitter i skolan med Lara, vi har båda långlunch, har nydligen haft Nationella prov. Ingen höjdare, men de funkar!
Insåg precis att imorgon är det fredag, otroligt skönt! Ska ha matte, sen slutar jag, skulle vilja gå hem nu. Men man inte alltid få som man vill.

Försöker planera valborg, de går åt pipan verkligen.. Vad gör man när man hart beslutsångest? Jag lyssnar på musik, de löser allt! Skriver mer ikväll när jag är hemkommen, hare fint / Alle


Lyckan av ett telefonsamtal

Inte för att skryta eller någonting sånt, men jag är faktist en av de lyckligaste i världen just nu. Efter skolan plockade pappa upp mig så drog vi till Willys där vi mötte upp mamma & så gick vi in och handlade. När vi kommer till kassan, så kikar jag på min telefon, ser att jag har fått ett missat samtal, så jag ringer upp.. dom ringde från Willys, just den willysbutik jag befann mig i. 2 minuter senare ringde de upp mig, åh jag ska på jobbintervju. Helt överlycklig :D

Så nästa vecka, checkar jag min första riktigta jobbintervju, fett nervigt! Men de ska gå bra!
I'm gonna fight for the job. Vore awsome om de kunde bli verklighet!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igår var jag o kikade på fotbollsmatch, så jag uppdaterade nog ingenting. Är hemma nu, ska käka strax, sen dra vidare på nästa fotbollsmatch. Sen väntas plugg plugg plugg. Ha de bra, / Alle


Nationella prov

Halloj, sitter och skriver på ett muntliga tal som jag ska hålla i svenska imorgon. Ämnet är relationer och jag ska då prata om min relation till utlandet och alla mina utomlandsresor som jag gjort hitills i mitt liv. Har besökt 13 olika platser.. om jag inte räknat fel, (inte 13 olika länder). Tänkte då berätta om min relation till att göra dessa utlands besök, vilket jag uppskattar till 110 %.. Skriver mer om de imorrn!

Sitter också och söker lite jobb. vet inte hur många jag har sökt.. Men jag ger inte upp, måste och vill få tag på ett arbete till sommarn, skriver mer ikväll / Alle


Ny blogg, nya möjligheter

Designen kommer dyka upp inom en snar framtid, så höll ögonen öppna.


Välkommen till min nya blogg!



Jag är rädd för vad jag ser..


Jag är rädd för vad jag ser. Jag vill varken dig eller någon annan något ont. Jag kan vara lite trögtänkt ibland, lite för hasitg, nyfiken, jobbig eller tjatig. Men vissa personer har jag svårt att förstå, man vet inte hur man ska bemöta dom på bästa möjliga sätt i vissa lägen. Jag blir då väldigt osäker med mig själv och beter mig på det sättet. Nu för tiden, så dömer man folk bakom ryggarna på varandra. Man talar inte om vad som är fel, utan man ska dra igång ett ryckte så rycktet om hur man är sprids till andra.

Jag har en förmån om att jag vill bry mig om alla mina vänner, även dom jag knappt känner. Jag vill att folk ska känna att jag är en sånn som bryr sig och inte är någon som vill synas och höras överallt. Jag vill aldrig någon något ont. En del säger att jag är speciell på det sättet att man aldrig kan veta vart man har mig. De är sant, de håller jag med om. Jag är jätte osäker med mig själv, vet liksom inte i vissa situationer om jag gjort rätt eller fel. Jag har under en tid inbillat mig att folk inte gillar mig bara för att de kanske inte pratar så mycket med mig eller om jag pratar med folk som inte svarar o skriver med mig när jag hör av mig. Men så är det inte, ibland bär man sådana känslor. De gör vi alla!

Alla pusselbitar faller isär någonstans. efter utvecklingssamtalet i onsdags, så kände jag mig tom. Kändes liksom som att jag är misslyckad och inte har försökt alls... Då jag även insåg att jag inte försökt tillräckligt. Det är mycket jag behöver fixa, det är de jag ska brottas för. Den andra pusselbiten försvann då Charlie gick bort fö 11 månader och 2 veckor sedan. Känns som evigheter sen.. men tiden har bara gått väldigt fort. Den 13:e Maj är det ett 1 år sedan hans bortgång, de är då jag tänker gå vidare och bygga upp ett nytt liv på riktigt. 

Jag vill inte er något illa, jag vill bara bli accepterad för den jag är och inte för någon som ni vill att jag ska vara.
Man vill ha någon vid sin sida, känna att folk gillar än för den jag är.. Men jag begär för mycket.. Förlåt!



Simple Plan


Dessa är på förbandet " We the kings" De spelade grymt bra låtar




Igår var jag på konsert i Stockholm. Simple Plan var tillbaka i Sverige för en spelning i Stockholm. Kunde inte bli bättre.
Jag har som många vet en väldigt dålig kamera.. detta är bilderna som jag kunde bjuda på. Efter konserten så drog jag, becca och Felizia till olika Donken. Dom 2 första var stängda.. Så cvi kom hem runt 2 tiden i natt.. Var något förstörd när jag vakna. Är så trött idag, så jag kommer inte ihåg vilka låtar de spela.. Grymt nöjd vilket som och jag siktar på Peace and love i sommar, vi får se ;


Ett val jag aldrig skulle kunna göra, eller vilja göra

Är rätt ledsen just nu. hade utvecklingssamtal som inte gick så bra.. Jag var samtidigt väntad att detta skulle ske. Jag är skoltrött, har svårt att sätta mig ner och plugga.. Har väldigt svårt att hitta motivation.. detta problem ligger i prov-fronten med uppsatser har jag inga problem med. Det ligger illa till, men det är alla tankar runt omkring som gör att jag känner mig som en looser. Min mentor tycker jag ska fundera över om jag ska byta till ett annat gymnasieprogram. Ett val jag aldrig skulle kunna göra, eller vilja göra.

För örvigt var det frid och fröjd. Jag åkte liksom inte hem och var glad eller kände lättnad.. Kände mer rädsla och rinnande tårar..Det blev liksom.. ja vad ska jag säga. Det blev för mycket på en gång, så tårarna tåg över. Kände total missnöje från min egen sida, hur jag har agerat, hur jag har tagit det hela.. Min enda tanke nu är att jag ska lägga allt krut på plugget och inget annat. Jag vill fixa det här. Och de ska jag göra också! Inga fler suck, inga fler tårar. INGA FLER F!

Min enda oro är väl för allt jag vill göra längre fram.. kommer ens valborg eller Göteborg bli av. It's time to fight! I most win!
Trött.. men levande, jag bjuder!



RSS 2.0