Göteborg next stop!

Hej igen, dagen har fått snabbt, gick upp kvar i nio, gjorde mig i ordning, leta kläder o visse versa, har fixat både prov o inlämningsskit idag, så det är en ren lättnad! Äntligen har vi en fungerade tvättmaskin, så nu är jag lättad. Behöver inte åka ner naken till Göteborg imorgon.

Imorgon åker jag som sagt till Göteborg, ska bli oerhört kul! Satt o klurade på något vettigt o skriva, men jag glömde bort. Kommer ha blogguppehåll helgen ut, uppdaterar med text och bild när jag kommer hem. Ha en toppenhelg, kärlek till er! / Alle




Jag är smart, just saying!

Hah, herregud! Hej. Jag är lite sådär arg just nu, vi köpte finally en ny tvättmaskin, jag ska åka bort i helgen så är av akut behov an rena kläder. Jo men då fungerar de inte att koppla in vattnet.. Man ska kunna ha vattnet kopplat även om den inte används/är påslagen. Vattnet kommer rätt in i maskin och den är avstängd. Förstå galenskapen...

Får väl köra en runda till nere hos farmor min.. Om vi inte får skiten o fungera. Nog om den mer om dagen. Hade en sådan lång onsdag, förstår igentligen inte hur man orkat gå till halv fem, men man lär och vänjer sig. Hade en del roliga lektioner, åt middag ute idag. Just nu sitter jag som en ihopsjunken gammal gubbe i datastolen i datarummet, pappa försöker fixa skiten, bror o morsan håller på med ngt på iphonen..

Under helgen kommer jag inte blogga, då jag är i Göteborg. Jag hoppas jag är klok nog att ta lite bilder.
Uppdaterar mer på söndagen eller måndagen om vad jag gjort. Vi får se om jag skriver något imorgon då jag kommer vara väldigt upptagen hela helgen. Ni får ha de bra vänner, kärlek till er! / Alle


Why am I crying

Helt från ingenstans forsande tårarna åt alla håll. Hela dan har varit bra, jag har mått bra hela dan, hela veckan förra veckan o flera veckor innan de. Sen helt random, tårarna rinner, alla känslor kommer fram.
Vad är det frågan om liksom? Jag vill säga så mycket, men vill endå dölja så mycket mer.
Hela träffen känns som en bluff, alla planer känns som ett skämt. Ramla i en famn, och finna ett lugn..

Gammal bild..




Jag slutar aldrig garva, hur många gånger jag än tittar



kortdag, snack om videoinlägg??

Hej, känns så underligt att det faktist är 1 Juni på fredag. Äre ett skämt?
Anyway, taggad för Göteborg, ska bli oerhört kul! Hade en rätt kort skoldag idag. Har hunnit plugga o så.
Har gjort ett roligt videoinlägg, garvar en gång, de låter inte så kul. Men tittar man på de flera gånger så börjar man garva, har rätt sådär lametråkigt.

Var hem till Alice en sväng idag också, var oerhört skönt att ses, vi ses så sällan nu när vi längre inte går på samma skola. Som ni ser i videoinlägget är jag rätt sliten.. men det är lov snart! Vill ha tillbaka värmen som försvann och mera sol, det är nu man vill ligga i solen. Inge konstigt alls?..




Lugnet till musiken

Hej mina stjärnor!
Dagen har varit oerhört lång, har inte haft tid och blogga. Min bror fyller 15, så vi har firat honom o jag har pluggat o gjort lite annat. Har gått lite sådär småhungrig hela dan, maten i plugget är verkligen ingen höjdare. Hur många är det egentligen som tycker skolmaten är vidrig? Jag är en av dom, vissa grejer kan man faktist käka, men de flesta vi får tar man lite grann, smakar och sitter och petar. Så vidrigt! Men nu har jag iaf. käkat så jag är nöjd!

Har fått en del sms o telefonsamtal under dan, har varit upptagen så har inte haft möjlighet att svara. Å Ja, jag är inne på facebook. Men jag gör ingenting inne på fb, är bara inloggad ifall om någon vill mig något eller så. Sitter nämligen och pluggar engelska glosor och kikar lite matte.. Anyway, tänkte bjussa på en ny bild! :D
Hah, bjuder lite på mig själv. Ska kila / Alle





Kommande vecka

Hej lyckliga Sverige!
Inatt var det hela Sveriges fest, det festades här nere i parken, de festades i fontänen på Sergels torg, & andra delar av Sverige. Så lyckliga vi är, Loreen var fantastisk. Vaknade med ett leende på läpparna. Så oerhört härligt.
Norge som då gått ut med att de skulle vinna över Sverige fick äta upp de han uttalat sig om, då han kom sist i finalen. Looser! Hah, Här kan ni njuta och lyssna igen på LOREEN!





Nu den kommande veckan, då händer mycket. Mycket plugg o stå till svars med, ska hinna packa, förberede mig för kommande helg. Finally and finally and finally, så åker jag till Göteborg. Så oerhört kul de ska bli. Bara jag inte blir sjukare.. Min förkylning är ett hot mot mig, hah! Jobbigt, men jag lever.

Jag är oerhört glad, lycklig o allt i sin väg. Känns så skönt, måndag-torsdag den här veckan, sen måndag,tisdag,ledig onsdag, skolavslutning torsdagmorgon, Woop woop!


Ren glädje



Vi gjorde de, Sverige! 372 poäng vinst i Eurovision song contest 2012. Ett lyckat år med andra ord!
Nu fortsätter mitt arbete med att färdigställa min låt, den kommer jag skicka in till Mello 2013. 
18 tolvor, poäng från 41 av 42 länder. Hur fantastisk är inte de? Hade en fantastisk kväll med Lara & Sophie. Mycket garv, mycket kackel o mycket jubel. Nu kommer jag sova gott, imorgon ska jag plugga & visse versa :p
Sen en kort vecka, sen Göteborg! Catching! sov gott, nu ska jag blunda med ett leende på läpparna! / Alle


Eurovision song contest 2012 FINAL

Sverige tog sig vidare till finalen. Redo att fajtas om guldet och att få arrangera esc i Sverige.
Det gäller att nervositeten är i schakt, att juryländerna ger Loreen höga poäng och att vi har tittarna på vår sida.
Tänkte köra en till. Detta är då kvällens låtar, med kommentar,betyg och längst ner top 10.

(Som ni ser är bilderna i olika storlekar.. Det är för att bilderna på deltagade länder från Semifinal 1 hade små bilder, har lite probelm o göra dom större..)

1. England
Kommentar: Låten är fin, ingen vinnarhit men den har en liten baladdänga. En av de älsta i tävlingen!
Betyg: 3,5


2. Ungern
Kommentar: Låten är bra, men så långt ifrån lika bra som förra årets låt. Men kan den toppa förra årets fiaskoresultat?
Betyg: 3


3. Albanien
Kommentar: Den här låten säger mig något, men man behöver lyssna nåra gånger innan de fastnar.
Betyg: 2,5


4. Lithauen
Kommentar: Dålig!
Betyg: 1


5. Bosnien & Herzegovina
Kommentar: En helt okej låt.. inge mer med de.
Betyg: 2


6. Ryssland
Kommentar: Åh den här låten är humor. Gamla tanter som smådansar kör pusseli-puss o ah. Man vill kela med någon.. (inte med dom). Låten är isig bra!
Betyg: 3


7. Island
Kommentar: En jätte fin balad med häftig musik, här handlar allt om smak och tycke.
Betyg: 4


8. Cypern
Kommentar: Här har vi en av mina favoritlåtar, Et av hoten mot Loreen från att vinna. Sök på " La la love" Njut!
Betyg: 5


9. Frankrike
Kommentar: Jag hatar att de sjunger på franska, men de kan man inte göra något åt då de inte ens kan engelska.. Haha! Jag gillar inte den här, men den rycker till emellanåt.
Betyg: 1,5


10. Italien
Kommentar: Denna är en av loreens största hot, framförallt då jurygrypperna brukar tokhöja deras placering. Jag tycker sådär om låten, de finns många bättre låtar i finalen.
Betyg: 2


11. Estland
Kommentar: Jag gillar den här låten, den är stark, den är fin!
Betyg: 4,5


12. Norge
Kommentar: Nu gör Eric Saade comback.. i en ny kropp! Toiji! Låten är bra, faktist bättre än Eric Saades låt. Men ingen solklar vinnare, kan bli svårt för Toiji då de är många bra låtar i kväll.
Betyg: 4


13. Azerbaijan
Kommentar: Denna låt är faktist helt okej, men endå mycket sämre än förra årets låt. Jag tror de kommer få sin sämsta placering ikväll.
Betyg: 3


14. Rumänien

Kommentar: Gillar att man tagit del av instrument, de kan lyfta numret i sin helhet. Låten är helt okej, men det är ingen vinnarhit.
Betyg: 2,5


15. Danmark
Kommentar: Låten är bra, lite Anna Bergendahls stuk fast bättre. Danmark har bättre utgångsläge än i semifinalen, vilket jan gynna. Men någon top 10 placering tror jag inte på.
Betyg: 3,5


16. Grekland
Kommentar: Grekland kommer aldrig med något nytt när det gäller pop/dance musik. Men låten är endå bra, showen är bra. Men de säger endå inget mer. Spelar det ekonomiska spelat stor rum för låten?
Betyg: 3


17. Sverige (går ej o rösta på Sverige)
Kommentar: Jag älskar Loreen, jag älskar låten! Ärligt så är det bästa vi någonsin skickat, Eric Saade var ett skämt. Trots att han gav oss en bra placering. Loreen kommer vara namnet ikväll.
Betyg: 5


18. Turkiet
Kommentar: Usch, förstår inte de som gillar detta.. Inte ens bra?
Betyg: 0,5


19. Spanien
Kommentar: Denna låt har jämförts med Mariah Carey, då de är en pampig balad med tonarthöjning. Jag älskar den här låten, jag tror defenetivt på en top 10 placering, jag hoppas framförallt på en top 5.
Betyg: 4,5
(Hittade ingen bild från Repet)



20. Tyskland
Kommentar: Den här låten gillar jag, den är faktist bra, men tyvärr så kommer den sänkas pågrund av att Spaninen som framför innan kommer vinna många juryröster från dom då hennes låt är betydligt bättre.
Betyg: 3


21. Malta
Kommentar: Låten är okej, men kommer bli ett plattfall efter två stora låtar.
Betyg: 2,5


22. Makedonien
Kommentar: Låten är inte den bästa, rösten är förfärlig, men den växer..
Betyg: 2,5


23. Irland
Kommentar: De gör de igen, med dampryck i armarna som aldrig är i styr är Jedwards tillbaka med en ny dänga "Waterline" Den här låten är mer seriös jämfört med last years song "Lipstick". Förra årets låt var mycket bättre! MEN! Jag gillar den här också. Tänkar man bara låten och inte artisten så är låten bra.
Betyg: 4

24. Serbien
Kommentar: Serbien skickar återigen en veteran, låten är dock inte lika stark tycker jag.  Men ingen toppfavorit tycker jag.
Betyg: 3

25. Ukraina
Kommentar: Nu kommer tvättsvampen, haha! Klädsen är inte snygg, liknar borstarna på en biltvätt.. Haha! Låten är helt okej, men väldigt skrikig..
Betyg: 3


26. Moldavien
Kommentar: Här svänger de till lite, men jag rycks inte riktigt med.
Betyg: 2



Detta är alltså alla kvällens tävlande länder.
Såhär röstar du!



Här är top 10 om man ska gå på min betygbedömning
1. Sverige (5)
2. Cypern (5)
3. Spanien (4,5)
4. Estland (4,5)
5. Irland (4)
6. Island (4)
7. Norge (4)
8. England (3,5)
9. Danmark (3,5)
10. Ukraina (3)


Utmanare om 8,9:e & 10:e placeringarna
11. Ryssland (3)
12. Ungern (3)
13. Azerbaijan (3)


8 av 10 rätt igen

Det är otroligt, det är magisk, det är nästan ofattbart. Sverige är i final.
På min gissning hade jag återigen 8 av 10 rätt. Felen var Nederländerna och Vitryssland som inte tog sig vidare.
Nu väntas ett startnummer för Loreen. Bi hoppas på ett sent. De finns bara 2 tidiga startnummer, jag hoppas Sverige drar ett sent, de är bara till Sveriges fördel.

Vi får se helt enkelt. Imorgon är det Spanskaprov o en väldigt lång dag framför mig, ska krypa ner i sängen nu.
Skriver mer imorgon, ÄNTLIGEN FREDAG! Hare bra / Alle


Eurovision song contest 2012 semifinal 2

Här kommer då fortsättningen av bidragen i Semifinal 1. Här hittar vi även Sveriges bidrag. Ikväll kommer vi få vara med och påverka samtliga länder som tävlar och de gäller att rösta med hjärtat. Rösta på den låt ni tycker är bra, rösta inte på ett land bara för att det är just de landet. 

Hur fungerar det med röstningen?
Jo se här..


Och här är kvällens tävlande länder.
1. Serbien
Kommentar: Serbien skickar återigen en veteran, låten är dock inte lika stark tycker jag. Men endå en självklar finalist. Men ingen toppfavorit.
Betyg: 3


2. Makedonien
Kommentar: Låten är inte den bästa, rösten är förfärlig, men den växer..
Betyg: 2,5


3. Nederländerna
Kommentar: Låten är bra, jag gillar faktist den här. Hoppas den går till final. MEN! Jag hatar den där jävla indianhatten, bara den drar ner på mitt betyg. Ta av dig hatten kvinna!
Betyg: 3,5


4. Malta
Kommentar: Låten är okej, men finalist? Jag vet inte..
Betyg: 2,5


5. Vitryssland
Kommentar: Låten är rätt okej, kanske inte riktigt min smak. Men förtjänar en finlaplats
Betyg: 3


6. Portugal
Kommentar: En Balad, en sådan typiskt som de skickat tidigare. Fångas inte alls.
Betyg: 2,5



7. Ukraina
Kommentar: Nu kommer tvättsvampen, haha! Klädsen är inte snygg, liknar borstarna på en biltvätt.. Haha! Låten är helt okej, men väldigt skrikig..
Betyg: 3


8. Bulgarien
Kommentar: Oh my god.. När man lyssnar låter den som en mix av Kissie och Agnes-Nicole från Svenska Hollywood fruar.. uuuch, får rysningar.. så dåligt! Men låten isig.. helt okej.
Betyg: 1,5


9. Slovenien
Kommentar: En helt okej låt, känns som att försöka göra Molitva en andra gång.
Betyg: 2,5


10. Kroatien
Kommentar: Det blir tufft då två balader är efter varandra, det värsta är då att Slovakien redan vunnit över Kroatien.. Synd för dom!
Betyg: 1,5


11. Sverige (går ej o rösta på Sverige)
Kommentar: Jag älskar Loreen, jag älskar låten! Ärligt så är det bästa vi någonsin skickat, Eric Saade var ett skämt. Trots att han gav oss en bra placering. Jag är stensäker på en finalplats ikväll. Tar sig Loreen dit, då vinner vi hela skiten.
Betyg: 5.


12. Georgien
Kommentar: Snarksnark..
Betyg: 0,5


13. Turkiet
Kommentar: Usch, förstår inte de som gillar detta.. Inte ens bra?
Betyg: 0


14. Estland
Kommentar: Jag gillar den här låten, den är stark, den är fin! En självklart finalist.
Betyg: 4,5


15. Slovakien
Kommentar: Vad finns de o säga?
Betyg: 1


16. Norge
Kommentar: Nu gör Eric Saade comback.. i en ny kropp! Toiji! Låten är bra, faktist bättre än Eric Saades låt. Men ingen solklar vinnare över huvudtaget. Men är värd en finalplats.
Betyg: 4


17. Bosnien & Herzegovina
Kommentar: En helt okej låt.. inge mer med de.
Betyg: 2


18. Lithauen
Kommentar: Dålig!
Betyg: 1


Vill punktera att i min gissning för tisdagens semifinal 1, hade jag 8 av 10 rätt. Får se hur pass många jag har ikväll. Såhär tror jag om man ska gå på vad jag sa.

(De som är markerat med tjock text är länder man absolut inte kan vara säker på om de tar en finalplats, de inom parantes är mitt betyg)
1. Sverige (5)
2. Estland (4,5)
3. Norge (4)
4. Nederländerna (3,5)
5. Ukraina (3)
6. Serbien (3)
7. Vitryssland (3)
8. Slovenien (2,5)
9. Makedonien (2,5)

10.
Malta (2,5)

Utmanare
11. Portugal (2,5)
12. Bosnien & Herzegovina (2)
13  Bulgarien (1,5)

Vissa bilder är hämtade från repetionerna. Andra när de har genrep. Imorgon/lördag kommer en av alla bidrag som tävlar i finalen. Har bidragen, låga eller höga betyg? Vilka kommer slåss i topp? De väntas o se!


Svar på tal om kärlek/utseende

På korttid har jag fått många komplimanger om mitt utseende. Jag tackar,bockar och bugar från hela mitt hjärta. Ingen kan ana hur lycklig jag är bara över den lilla biten. Jag är bara inte van vid all den uppståndelse, men jag försöker vänja mig, så mitt bemötande ta de med en nypa salt om jag skriver något halvknakigt.

Jag tycker ni är oerhört goa, ni vände min värld helt upp och ner. Jag är starkare än någonsin! Nu har jag finally, finally, finally och finally släppt allt, förstå vilken lycka de känns? Efter att häromdaggen insätt att man tröttnar oå vissa saker, så tänkte jag om. Det lärde jag mig en del på också. Mycket händer på en gång, det är mycket att ta in. Men lyckan varar där, jag åker till Göteborg nästa fredag lyckligare än någonsin. Jag vill återigen tack, tack för ert stöd, era komplimanger o allt i sin väg. På många håll uppskattas jag inte som person, det stärker mig som person när jag får höra de. Jag blir glad av er, och hoppas jag kan ge lika mycket glädje tillbaka. Sen får folk tycka att jag är patetisk, men de är inte mitt problem, palla lägga ner tid på att ens snacka om vad man tycker.

Nu tänker ni säkert, ska han skriva klart snart? Svaret får ni här.... nej! Hahaha! Jag har fått jätte många frågor om jag är singel o bla bla bla. Ja jag är singel, har varit de i drygt 2,5 år. Sen jag o Amanda gjort slut har det inte varit något mer. Men jag var på g med en i månader o månader. Ärligt, så vet jag inte när min other half finns där ute. Asså kärlek är komplicerat, jag har inga känslor för någon just nu. Man tycker väl om ett utseende, men de är inget mer med de, känner inga känslor eller nått. Lever på mitt singelliv som vanligt. Inge konstigt alls! Jag får lite sådär.. ångest över folk som försökt vinna mitt hjärta men inte lyckats. Jag hatar o såra folk.. Men jag är lika singel som för 2,5 år sedan. Någon dag kanske de är min tur, men inte idag eller imorgon. Jag kanske börjar bygga upp känslor så småningom. Men jag känner ingenting just nu. Mitt tidigare inlägg var ett litet missförstånd, just saying. 

Men jag är som sagt lycklig,glad. Tack för att ni ger mig möjligheten! Love you / Alle




"Lill-lördag"

Hej vänner!
Kom precis hem, har haft grillkväll på borgmästarholmen o vart i plugget. Lång dag, jo visst var de!
Den var ovanligt seg, kändes som att tiden aldrig skulle gå fortare.. Mysigt var det, mycket kackel, mycket mys o så. Vi diskuterade de som alla diskuterar just nu. Rysslands bidrag i esc. So funny, jag skrattade så jag höll på få tårarna att rinna. (Asså igår när jag satt bänkad framför tv:en)

Nu e jag vilket som hemma, känns rätt skönt. Ska slöplugga lite no o spanska o kolla Grey´s Anatomy. Det bara går inte att missa de! Sprang från kärleksudden till Busstationen.. helt slut, lite massage skulle jag aldrig tacka nej till nu & en dusch. Duschen e min bästavän, ville bara säga de! Så skönt o ta en varm dusch.

Jaja, har en del o göra, en del o fundera på, kika tv o duscha. Hare fint hjärtan mina. / Alle




Chansen ser god ut

Hej, efter en spännande omgång av kvällens eurovision song contest, så gick rätt låtar vidare.
Om Sverige tar sig till finalen (vilket vi lär göra), så er startpositionen bra ut. Sverige kommer antingen isåfall gå ut som nr 4,5,11,12,17,18,21,22,24,25. Det är alltså 2 av 10 på att Sverige lär få startnr 4 eller 5 om vi tar oss till Final, men de lär vi nog ine göra. Hoppas på startnummer långt ner!

Nu taggar jag för sängen, på torsdag. Då håller vi allt o alla för Loreen, och för Sverige. / Alle


Följer esc för tillfället

Just nu spelas en fin låt, island,lettland,grekland är de låtar som vart bra hitills.
Väntar in Finland, Cypern,Ryssland och Irland. Det är så många roliga låtar med.. Som San marino.. hah!
Har haft nationella prov hela dan, så jag har inte ork för att blogga ikväll, skriver mer imorgon.
Hare fint vänner! / Alle


Eurovision song contest 2012 (Semifinal 1)

Tänkte börja med en liten sumering av denna semifinal. Jag har följt svt:s inför eurovision song contest där man fått höra samtiliga bidrag. Jag har gjort en sumering med omdöme och betyg. Jag skulle nog sammanfatta denna semifinal med skrällar,skratt och skämt. Allt från yrlande tanter till flickidol från flickidol till en låt om facebook.. Ja de säger de mesta. Här kan allt hända. Häng med

1. Montenegro
Kommentar: Detta är en av de låtar jag kallar för skämt. Låten suger, har inge potensial det är liksom lite, nu tar vi kisspaus, fyller på chipsskålan.
Betyg: 0

2.  Island
Kommentar: De bör bara en fördel för Island att hamna efter ett bidrag som inte har en chans. Vilket lyfter chanserna för landet. Men jag älskar den hör låten. Jag hoppas den står bland de 10 bidrag som kvalificerar sig till den stora finalen på lördag.
Betyg: 4

3. Grekland
Kommentar: Grekland kommer aldrig med något nytt när det gäller pop/dance musik. Men låten är endå bra, showen är bra. Men de säger endå inget mer. Spelar det ekonomiska spelat stor rum för låten?
Betyg: 3

4. Lettland
Svar: Ingen kommentar.. inge speciellt, lockar inte alls
Betyg: 1

5. Albanien
Kommentar: Den här låten säger mig något, men man behöver lyssna nåra gånger innan de fastnar.
Betyg: 2,5

6. Rumänien
Kommentar: Gillar att man tagit del av instrument, de kan lyfta numret i sin helhet. Låten är helt okej, men det är ingen vinnarhit.
Betyg: 2,5

7. Schweiz
Kommentar: Helt okej, finns inte direkt något vettigt svar på vad man tycker.
Betyg: 2

8. Belgien
Kommentar: Låten är helt okej, synd att man inte lagt in en tornartshöjning, låten kommer inte riktigt något vart. Man vet inte vad som ska hända, men helt okej endå.
Betyg: 3

9. Finland
Kommentar: Den här låten är väldigt fin, att dessutom sjunga på svenska gör det finare. Dock ger sig Finland på en utmaning då de sjunger på ett språk som bara de Nordiska länder förstår.
Betyg: 4

10. Israel
Kommentar: Dåligt
Betyg: 0

11. San Marino
Kommentar: Här kommer tävlingens skämt, låten heter "The Social Network song" Låten handlar rakt igenom om facebook. Låten är svängig, den är inte dålig så men det är ingen låt jag gillar.
Betyg: 1,5

12. Cypern
Kommentar: Här har vi en av mina favoritlåtar, jag hoppas den står i final. Sök på " La la love" Njut!
Betyg: 5

13. Danmark
Kommentar: Låten är bra, lite Anna Bergendahls stuk fast bättre. Men går den till final !?
Betyg: 3,5

14. Ryssland
Kommentar: Åh den här låten är humor. Gamla tanter som smådansar kör pusseli-puss o ah. Man vill kela med någon.. (inte med dom). Låten är isig bra!
Betyg: 3

15. Ungern
Kommentar: Låten är bra, men så långt ifrån lika bra som förra årets låt. Men kan den toppa förra årets fiaskoresultat?
Betyg: 3

16. Österrike
Kommentar: Trist..
Betyg: 1

17. Moldavien
Kommentar: Här svänger de till lite, men jag rycks inte riktigt med.
Betyg: 2

18. Irland
Kommentar: De gör de igen, med dampryck i armarna som aldrig är i styr är Jedwards tillbaka med en ny dänga "Waterline" Den här låten är mer seriös jämfört med last years song "Lipstick". Förra årets låt var mycket bättre! MEN! Jag gillar den här också. Tänkar man bara låten och inte artisten så är låten bra, den förtjänar en finalplats därför att det är många andra låtar som är mycket sämre.
Betyg: 4


Detta är alltså tisdagens 18 deltagande länder. Sen kvarstår 18 andra deltagande länder som tävlar i torsdagens semfinal där b.la. Sverige tävlar och då går ut som nr 11. Jag tänkte göra så att jag ska tippa lite nu på vilka länder som kommer ta sig till final och vilka 3 länder som kommer vara närmsta utmanare. för dom som ligger runt plats 8-9-10.

Detta är baserat både lite efter hur tippade länderna är och vad jag tror. (Länder med tjock text är dom som kommer fajtas mot utmanarna om finalplatserna, dvs. länder som man inte kan vara säkra på att de kommer bra.)
OBS! (Det som står inom parantes är vad jag satt för betyg på låten)
Top 10:
1. Cypern (5)
2. Island (4)
3. Irland (4)
4. Finland (4)
5. Danmark (3,5)
6. Ryssland (3)
7. Grekland (3)
8. Belgien (3)
9. Ungern (3)

10.
Albanien (2,5)

Utmanare:
11. Moldavien (2)
12. San marino (1,5)
13. Österrike (1)

Hur röstar jag?
Källa: http://svt.se/melodifestivalen
Sverige får inte rösta i Semifinal 1, man får endast röst i den semifinal man själv tävlar i. Sverige röstar i Semfinal 2 och i Finalen. Finalen röstar alla. Se nummer nedan.



Känslan som stannar och sprider lycka inombords

Hej vänner!
Jag gjorde en tripp till Uppsala idag. För att träffa min käre vän Sandra. Det var oerhört mycket, vi gick till ett fik, satt o kacklade lite, satte oss sen i solen innan respektive buss gick hem. Korkat nog tog jag inga bilder, killen glömde iq:n hemma! Menmen, jag överlever, de hoppas jag ni också gör.

Till något helt annat, så måste jag säga att jag älskar vädret som hela svedala har fått och längtat efter. När jag satt o väntade på Sandra i Uppsala så passade jag på och sitta i solen o sola lite. Var oerhört skönt. Dom har en park intill centralstationen där jag slog mig ner och njöt. Lite färg lär jag nog säkert ha fått. We will see. 

Bjuder på denna outfit bild från idag:

- Min vita t-shirt med tryck köpt på H&M
- vita cardigan från cubus
- Humör chinos/shorts från smartguy




Åh här kommere en bild på piggaste i Sverige 2012.. NOT!


Ja, de var allt jag hade o bjuda på.. inge märkvärdigt, rätt sliten ful idag så jag bjuder okej? Allt för er!
Imorgon är det Eurovision song contest, kommer skriva om morgondagens semifinal, så ni som inte har humm ett alls, kan kika in här. Jag delar med mig av allt. Kärlek till er, imorgon äre nationella prov först matte (3 delar från 9-13.30 med kort lunch, sen mutlig engelska. Love life, hare bra / Alle


I will always remember you



Jag kan inte hindra dig ifrån att gå. Mina känslor bubblar, av förväntan och hopp av att jag en dag vaknar med dig intill mig. Undra nyss, är det imorgon allt händer? Hela min värld har slängst upp och ner. Asså hela jag smälter när jag ser dig framför mig. Nu har vi inte "umgåtts" eller hur man nu ska kalla de..

Men samtidigt känns allt så meningslöst, man har blivit förälskad i någon, det händer inget. Personen känner inte lika dant, eller så känns allt bara fel. Alltså att man förälskas men det känns bara fel. Vad ska jag vara rädd för?
Men samtidigt saknar jag att ha någon.. 2,5 års tid av "ensamhet" (singelliv) börjar bli lite off, men det är rätt skönt endå. Jag behöver inte förhålla mig till något över huvudtaget, kan leva livet o må bra iaf.

Jag älskar dig, jag vill säga de till dig.
Men jag kan inte. Eller jag vet inte.



Insperande, snyggt, stiligt, kvallité, Kollektion 2012

Som ni många vet, är jag rätt så klädintresserad. Har knaprat ihop de jag vill införskaffa mig detta år.
Från början var jag mycket såhär, det skulle vara mörkt,svart o inte så mycket färger. De ansåg jag var väldigt snyggt.. Men de fick ju än att framstå som deprimerad. Haha! Men den stilen finns inte i mitt huvud längre. Nu är det lite mer färger,lite mer form på de olika klädmodellerna, dvs. humör. så följ med in i färgens värld.

Detta är då en humörstjorta från Smartguy tror jag.


Den här t-shirten tyckte jag var så söt, haha!

Samma gäller den här, riktigt snygg

Detta är också en humörstjorta.

Nu är dom lite överbreda på bild, detta är ett par humörchinos. Precis som vilka jeans som helst men att dom är u-ringade typ mellan benen. Och tajtare till föttarna nertill.

Dom här skorna ska bli mina!

Ett par till humörjeans, men i en lite mer snyggare version.

Jag letar för fullt efter sådana skor i converse, men dessa duger också. Från Jack and Jones om jag inte har fel.

Ibland kan det simpla & enkla vara sjukt snyggt. Matchar man något snyggt till så är det perfekt. Sjukt snygg iaf. från Weekday

Stjorta från Weekday

Stjorta från Weekday

Jeans från Weekday

Jeans från Weekday

Stjorta från Weekday

Tröja från Smartguy tror jag..


Hur ska jag ha råd med allt? Man får lite såhär ångest när man hittar så mycket fint och bra och så..
Men det är ju inte billigt.. Får köra på sommarjobbsinkomsten o dela upp resten av studiebidraget.. hehe!
Vad tycker ni, kommentera, tyck till!



Party all night long



Hallå där, klockan är oerhört mycket! Men de skiter jag i. kom precis hem från Sophie. Har haft en oerhört mysig kväll med mina andra halvor. Va upp o käka glass på donken, hem till Sophie, kollade massor av roliga klipp, spontanpratade om allt, dansade till musik o allt möjligt. 

Känner mig helt slut i kroppen, men det är med en härlig känsla jag känner de. Känslan när alla sover när man kommer hem är oförutsigbar. Behöver inte lyssna på varken högt ljud eller massa tjafs. Love it! Som ni säkert kan förstå, är jag väldigt trött nu. Så jag ska dejta kudden nu tänkte jag. Vi får se, de kanske dyker upp ett videoinlägg imorrn?  Kärlek till er två, kärlek til er andra. Go'natt / Alle


du kan inte vända så fort vägen blir brant

Har solat, duschat, fotograferat lite. Så härligt med ett så fantastiskt väder! Har inplanerat att träffa Robin idag, men de verkar ju inte bli av, han har inte hört av sig än. Vi får se helt enkelt..

Här är lite bilder:












Alla bilder e dock oredigerade, så bjuder lite på mig själv. Funderar lite på o köra en liter powerwalk idag. Känner att jag vill röra på mig lite. Vi får se, skriver mer ikväll. Kärlek till er! / Alle


Loreen lyckas i alla lägen

Hon håller på rösten, för att prestrera på torsdag. Vilket hon för rätt i.
Hon har ny klänning i framträdandet, denna har hon på torsdag. Det går framåt. De blir bara bättre och bättre. Njut!




Svarar på eran frågestund!

Här kommer lite frågar med svar, det blev rätt många! ( låtar namn bli utelämnade)

1. Är du på g med någon?
Jag svarar: I nuläget är inte de, lika singel som för 2 år sen. Men jag har känslor för en person!
2. Läste någonstans att du deltagit i x-factor, kommer du ställa upp igen?
Jag svarar: Absolut, om de blir ett till år så kommer jag söka. Ligger i hårt med sångträning o allt för att bli bättre. Jag var sjuk under min audition, så var väldigt hes när jag väl genomförde de. Mina inspelningar på youtube är inte heller dom bästa. Rösten är liksom inte som bäst då, men lite får man bjuda på sig själv endå!
3. Har du varit tillsammans med en kille någon gång?
Jag svarar: Detta är då 123456789:e frågan jag fått.. Nej det har jag inte, jag är straight än så länge, så villt jag vet.
4. Vilket program studerar du på gymnasiet?
Jag svarar: jag går Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning media.
5. Hur bör en bra kompis vara, enligt dig?
Jag svarar: Det gäller lite från person till person, vi ställer alla olika krav. Jag skulle mer säga att så länge man är ärlig, man är sig själv och står för vad man tycker. Då är man en bra vän. Sen finns det saker som gör det lite + i kanten liksom.
6. Vilken är din värsta fylla
Jag svarar: På valborg.. Sugmärken from nowere..
7. Hur kommer det säg att du har x-antal vänner som är bi eller t.om. gay?
Jag svarar: Vissa saker har man gemensamt med intresse eller gemensamma vänner. Jag är intresserad av musik, många rör sig i dom kretsarna, samma gäller jag gillar o springa i butiker o fotografera en del. De gör många. Mycket hänger på att man gillar o göra samma saker.
8. Varför bemöter du all beröm om ditt utseende som du gör?
Jag svarar: Jag är inte van, vid att på detta sätt bli bemött. Alla dessa fina kommenterar har kommit inom de närmsta månaderna. Jag blir så glad, men samtidigt så förvånad. Det känns liksom så konstigt. Det tar tid innan man smälter de liksom. 
9. Var precis in på en blogg där du hade kommenterat en hel del, vad tycker du om Micke Forsells blogg?
Jag svarar: Jag inspereras lite av hans blogg faktist, i sättet på o blogga är vi lite lika. Men vi riktar oss endå mot olika saker. Sen e han en trevlig person o så, vilket gör att man gärna läser de han skriver!
10. Du ska till Göteborg snart, kan man få träffa dig o då?
Jag svarar: Haha, fan vad kul! Läsare som vill träffa mig. Gud vad glad jag blir! :D
Absolut, de vore superskoj! Om tiden räcker till så är möjligheten stor. Håll utkik på Götlaborgs gator så kanske vi ses ;)
11. Varför är du osäker med dig själv?
Jag svarar: haha suck.. under mellanstadiet och högstadiet blev jag mobbad för mitt utseende. Jag såg väldigt för mycket ut, hade inte så kort hår, hade lockigt på topparna, halvtajta kläder, kläder som inte matchar, you name it! Såg dessutom väldigt äcklig och ful. Asså jag håller med om att jag inte såg bra ut, på ett sätt kändes de bra att jag fick den väckarklockan. Jag gillar dock inte de sätt jag blev bemött på, istället för att liksom säga. Du borde tänka lite på hur du klär dig, Ehm, vad du har för frisyr osv. Då blev det kränkande ord, skrevs om mig på toaletter,internet, spreds ryckten osv. men nu! Nu e jag en ny människa. Idag accepterar alla mig, även om jag inte direkt umgås med ngn av dom. Jag är nöjd med mitt utseende, jag skulle vilja ändra en sak. Det är nästan, annars är jag nöjd. Sen kroppen tränar jag för fullt. Så den kommer jag bli nöjd med snart! Anledningen till att jag är osäker är för den mobbning som hölls på tidigare år, man blir osäker på om man gör rätt som köper den där, ser ut sådär o så. Sen kommer man in i en ålder då man är osäker med sig själv. Vad man vill, vad man har för läggning, osv osv.
12. Har du träffat Joakim Lindqvist, du brukar gilla en del av de han skriver på fb osv.?
Jag svarar: hehe, nej. Men hans blogg är intressant. Han är ärlig, står för vad han tycker. Sen är hans videoinlägg rätt roliga. Jag har skriviti en del med honom. Men aldrig träffats, vore dock kul! Han är en oerhört trevlig person, och har en otroligt rolig humor.
13. Hur önska du folk bemötte dig?
Jag svarar: Hm.. på ett rent sagt schystare sätt. Många dömer mig efter vad andra säger. Det är därför jag inte umgås så mycket med folk här, där jag bor. Sen önskade jag också att man kunde vara mer ärlig och säga vad jag gör för fel. ingen vågar tala om de för mig. trots att jag är en stark person som klarar o ta de. att få höra vad man gör för fel, de gör ju att då kan jag bearbeta de ovh bli bättre. Men de vill väl inte folk..
14. Vad skulle du vilja göra nu?
Jag svarar: Träffa dig <3, stå på en scen och sjunga ut. Flytta, resa utomlands.
15. Beskriv dig själv med 3 ord
Jag svarar: Omtänksam, snäll och en som vill väl.
16. Vad stör du dig mest på hos en person.
Jag svarar: En person som raggar och kör snuskrepliker för att få mig att attraheras. Blir bara äcklad..
Ska man ragga, då gör man de på rätt sätt. Sen stör jag mig också på när man har en åsikt här, sen tycker man någonting annat hos en annan. Man står liksom inte för sin mening. Jag stör mig också på när man ljuger/sviker.
17. Skriv 10 personer du skulle vilja träffa inom en snar framtid (utav dina vänner)
Jag svarar: Robin Wallin, Robbin Andersson, Erik nordlund, Micke Forsell, Sandra Eriksson, Olle Linder, Frida Anjou, Matilda Petersson, Joakim Lindqvist mfl. Skulle kunna skriva många namn till. Måste jag välja 10 st? Dessa 10 iaf.
18. Hur är ett perfekt förhållande för dig?
Jag svarar: Inga förhållanden kan vara perfekta, skulle de vara de kommer det falla tillslut. Men ett förhållande som skulle kännas bra är ett förhållande, då man båda två kan prata öppet om saker med varandra, allt mellan himmel och jord. Man ska kunna lita på den man är tillsammans med. Att partnen även accepterar om jag ska åka och hälsa på en kompis utan att den blir sur för de, då jag menar att man inte kan ses just då. Att man inte ses 24/7. Man gillar lite samma saker,  att man även bara liksom kan umgås utan att allt handlar om hångel,sex o visse versa. Jag vet inte, pratar bara strunt men lite så kanske. Jag vene..
19. Du vill bli programledare, vilka 3 tv-program skulle du vilja vara programledare för?
Jag svarar: 1. X-factor 2. nyhetsmorgon 3. Melodifestivalen Lätt som en plätt!
20. Hur impar man på dig på bästa sätt?
Jag svarar: Du är dig själv, är inte för mycket. Försöker höra av dig en del, göra upp med mig om att ses. Försöker lära känna mig, få reda på vad jag gillar o så. Ja ungefär i den stilen.

Tusen tack för era frågor! Love U / Alle


Solen strålar, du gör min dag

God morron my stars! Vaknade nyss, rätt skönt att man äntligen kan sova ordentligt. Mina sömnproblem kom tillbaks och då åkte man på 3-4 timmars sömn på nätterna. But I'm back! Sov hela 8 timmar inatt. Dubbelt så mycket, jag skulle kunna sova nåra timmar till men jag ville gå upp. Kommer bli ett helvete o somna ikväll annars.

När jag vippade persiennerna, så fick jag syn på solen. Härligt att sommarn närmar sig med stormsteg.
Appropå någonting annat, jag måste bara tala om en sak. Jag är kär! Det bubblar, får rysningar när jag tänker på människan. Jag är på strålande humör. Känns oerhört skönt!

Idag ger jag mig in till storstan igen. Efter mycket om och men så ska jag och Robin ses idag. Det roliga är att vi planerat att ses, sen kommer något emellan iaf. Vi är grymt duktiga, vi har talang! ;)

Juste, svar från frågestunden kommer dyka upp inom kort! love u / Alle


Första videoinlägg..



videoinlägg på g

Efter ständiga frågor.. är eran längtan över. Ett videoinlägg är på ingång.
Inlägget är dock väldigt trist.. hah! Jag har skaffat twitter, följ mig där! asoderbaum
All kärlek till er! / Alle


Jag älskar vissa platser.

Alla vet att jag gärna flyttar till Stockholm. Jag skulle kunna flytta till både Sundvall, Gävle, Uppsala, Stockholm, Linköping, Göteborg. Det är så mysiga ställen. Norrtälje är ruttet, tråkigt, booring, allt i sin väg. När jag är i Stockholm, så njuter jag. 

Jag har en stor passion för att resa också. Har varit utomlands 13 gånger i mitt liv. Ungefär 1 resa per år. Åkte första gången när jag var 5. Fler ska det bli. Kan bli en nu i sommar med familjen, sen blir det med en del vänner nästa sommar.

Den här sommaren kommer bli en sommar av minnen. Är oerhört taggad, ska åka lite kors och tvärs hit och dit. Ska bli en fantastisk sommar, vad har ni för planer? Vilka kommer besöka Stockholm exempelvis? Ni vet, jag bor rätt nära. Chansen är stor att ni kan få träffa mig! ;) Just saying. 

Ett tips!



Nyklippt, nya inköp, en tripp till Täby C

Hallå!
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder. Har haft en awesome dag i Täby med Zarah, gott skratt fick jag mig. 
Som sagt så såg jag ut som en skog idag. Nu är jag nyklippt.






Alla bilder är oredigerade, men de bjuder jag på. Vad fick jag mer med mig hem? Jo detta.




Nöjd är jag, dagen blev lyckad. Förutom de där andra, men de bryr jag mig inte om.
Ska krypa ner framför tven, mysa äta lite gott. Kärlek till er! / Alle


Jag är inte intresserad, vad är det du inte förstår?

Hej vänner, kom precis hem från Täby. Blev omändrade planer, Zarah hängde med mig in. Robin o jag kommer ses vid annat tillfälle. Det krockar väldigt mycket nu. Fick med mig vax och en t-shirt hem, lycka! Ja då till de andra.
Kommer hem, loggar in på facebook. Har fått privata meddelanden, här är mitt svar:

"Du har inte gjort mig något, jag känner inte dig, du känner inte mig. Jag är inte intresserad, har inga känslor, kommer aldrig få de. Hur många raggningsrepliker och snusksnack det än sker, kommer jag aldrig ändra mig. Du har inte gjort mig något, så sluta be om ursäkt. Jag kan inte lösa ditt problem, det får du lösa själv. Jag har givit dig råd, är du stark nog klarar du själv att genomföra dom. Snälla, sluta häng upp hela ditt liv på att jag är din livlina. Du har aldrig pratat med mig i telefon, aldrig träffat mig, bara skrivit på facebook. Du kanske blir glad över att få prata med mig, då är jag glad för din skull. Att jag tog bort dig som vän är av allt raggade o hela din story. Det är inget illa menat så, men jag får ångest, därför du mår bra av att prata med mig pga. allt som dig tidigare har hänt. Jag är glad att jag gör dig glad, om du förstår vad jag menar. Du är dock inte den typ av personer jag pratar och umgås med. Det jag får ångest över är att jag inte är intresserad, det är inget fel på dig. Du är liksom bara inte en person som intresserar mig, vi har inget gemensamt. Jag tog bort dig av den anledning att jag vet att jag aldrig kommer träffa dig o så, jag är tyvärr inte intresserad. Det som stör mig ännu mer att du raggar på mig fast du är i ett förhållande. Jag kommer inte göra dig lycklig. För jag är inte intresserad, hoppas du accepterar det, sluta skicka massa på fb, kommentera och skriva sorgsna texter om mig. Du känner inte mig!,Jag önskar dig all lycka! Men du söker inte lyckan här."


Vad detta handlar om? Jo, en person som var intresserad av mig.. men det var inte jag. Det blev lite för mycket så jag valde att ta bort den här personen, vilket då fick konsekvenser med förlåttexter o visse versa. Att jag skriver detta öppet är för att jag får kommenterar här på min blogg, får länkningar om texter som handlar om mig. Jag vill inte komma hem och börja må dåligt.
Jag vaknade faktist upp och mådde otroligt bra idag! Ursäkta detta inlägg, var bara tvungen att ge svar på tal.
Nu ska jag mysa lite, vänta på att Robin ringer mig, och ha en chill kväll, kärlek till er! / Alle





Pollenallegi, eller börjar man bli sjuk?

Hej mumintroll, hah!
Sitter här, väntar på att få öka ner till frissan på stan. Ska bli av med gräsmattan en gång för alla. Överlycklig!
Sen far jag till Täby för att umgås med Robin o ngn tjejkompis till honom. Måste införskaffa mig vax, mitt är helt slut! Börjar smått sådär bli förskyld. Kan de bero på blivande sjukdom eller är det pollen? Aja, jag mår bra iaf! De e huvudsaken. Lyssna på dom här roliga små söta tanterna som tävlar i semfinal 1 i eurovision på tisdag. Humor.se!




Lyckan att få dig le

God morgon bloggvärlden säger jag.
Jag är rätt nyvaken, ja sov så dåligt inatt så jag har legat och försökt sova hela morgonen för att få nåra timmars sömn. Så nu är jag pigg o gla, ska iväg och klippa mig om cirkus 2 timmar ungefär. Sen far jag till Täby för att spendera lite tid med Robin.

Tänkte berätta varför jag skrev de där inlägget jag skrev.. Jag blev lite pissoff igår över en grej, då kom alla känslor tillbaka som jag kört iväg. Men jag fick massa feedback och folk som talade om för mig att det inte var så som jag kände. Att jag inte skulle känna så för det inte var så liksom. Ah nu e jag lite krånglig men ni förstår säkert. Så jag gick o la mig för att sova bort de hela och vakna upp och må bra. Vilket jag gjorde. Är på strålande humör, hörde en fågel som viskade i mitt öra, att det är varmt och skönt ute?

Kanske slänger in nåra bilder när jag kommer hem o så, ni måste ju få se ett resultat från klippningen.
Btw, de tidigare inlägget är borttaget, jag skrev det av ren ilska. Nu är jag på topp igen, de känns skönt! / Alle
Bjuder på en gammal goding! Den här är sen typ ett år sen tror jag..



La la love



Musik, en passion för livet

Hej, jag blev visst hemma idag. Det blev ingen filmkväll,shopping o go mat i Täby... Men vi kör på imorgon istället :D Då hinner jag klippa mig också, så jag inte ser ut som en gräsmatta!

Sitter och skriver en låt, låten skulle faktist kunna bli en hit om jag kunde skriva musik till. Jag vet att t.om. Sophie skulle gilla den, då är låten jävligt bra! Håller på med en grej kring musik, mer kan jag inte avslöja. Men jag håller hoppet uppe!

Idag ser jag ut såhär:

Imorgon kommer jag se ut såhär:

Lycka i högsta grad, äh, ska göra annat nu, hare bra! / Alle


Länkbyte?

Jag får ständiga frågor om att köra länkbyte.
Om ni är intresserade av att få några av mina läsare att kika in och läsa lite om de ni har på era bloggar?

Gör då detta!
1. Kommentera din bloggadress och ditt namn
2. Skriv även med varför ni vill att jag ska göra ett länkbyte.
3. Gå in på er egen blogg, skriv om min blogg, vad som är intressant och varför man bör läsa min. Länka inlägget så  jag får läsa.

Jag kommer länka alla bloggar.
Men jag kommer bara lyfta ett fåtal. Nu tänker ni säkert, vad menar han där?
Jo, jag kommer skriva text om vad just din blogg handlar om, vad som fick mig att kika in och varför man bör läsa just er blogg. Dock gäller detta bara endast ett fåtal. Övriga får endast en länkning. Så skriver du en bra text på din blogg, så ökar chansen att just din blogg får en en lyftning av mig!

Sprid detta vidare! / Alle


Delta du också

Hej igen!
Ska snart ge mig iväg till Stockholm. Sitter färdigfixad o väntar på att ungen min ska svara!
Tänkte innan jag kilar iväg rekomendera att delta i Mickes bloggtävling.

Han driver en intressant blogg som man får läsa allt från olika snackisar, se hans videobloggar, veta vad han har för sig mm. En rätt så nyuppstartat blogg, precis som min. Men väldigt intressant. Sen brukar det dyka upp en del outfits, riktigt snygga faktist! Eftersom att jag själv är rätt modeintresserad, är intresserad av att ha snygga kläder som jag trivs med, så är det kul att läsa andra bloggar där man skriver om olika klädesplagg man tipsar om och så.
Så kika in, läs hans blogg, delta du också. det har jag gjort!

Dagens outfit:

Vit cardigan från Cubus
Vit t-shirt med tryck på från H&M
Svarta Cheap Monday jeans från Weekday

Nu ska jag få tag på gossen, göra upp en tid, och åka iväg. Hare fint / Alle



With or Without you



Det du inte vet, de ser alla andra.

Hej lapplisor!, jag vet mina namn kommer helt random..
Sitter här rätt nyvaken, lite sånt där morgonhumör alla killar vaknar upp med varenda jävla morgon.. hah!
Härligt äre, men det släpper nog snart. Har inte tid att känna så. Iaf. Ska iväg till Täby och umgås med Robin
Blir väl en sväng in på Täby Centrum sen spendera tid hemma hos honom. Aldrig vart där, men de kommer bli awesome! Täby Centrum har jag dock varit i, jag besöker ju stans gallerior med täta mellanrum.

Att njuta av längre långledighet, de njuter jag med hela mitt hjärta. Känner lite sådär att uppvilning och bara göra annat är de jag behöver just nu. Har otroligt mycket prov,inlämningsuppgifter och visse versa.. Skönt är iaf. att plugget börjar på tisdag, sen går jag hela den veckan och måndag-torsdag veckan efter sen kör jag göteborg hela den helgen sen månd-tisdag, onsdag ledig skolavslutning torsdag. check!

Ska kika ner nu, så jag får i mig lite frukost o hinner duscha innan jag får iväg. Hare bra vänner / Alle


Är singellivet ett problem när en kärlek bubblar upp.


Allt är perfekt med dig, du gör mig oerhört glad och lycklig. Din röst går igenom mitt huvud gång på gång på gång. Försöker föreställa mig hur det skulle vara.. Det skulle vara perfekt, eller jag skulle må bra av att umgås med dig och använda min tid för dig. Att se dig, tänka på dig och vara med dig gör mig oerhört glad. Jag mår bra av det, men samtidigt går det bara inte, något får mig att hindra allt. Känslor som känns fel, hur ska dom andra reagera. Jag är rädd att bemöta dig på fel sätt fast jag känner allt så starkt. Är det bara för att man vart ensam så länge?


Äntligen långhelg, tid för sällskap och lugn o ro

Hej hörni, kom precis hem från plugget. Äntligen lång helg, det är ska bli oerhört skönt.
Som de ser ut imorrn så rullar jag mina fötter mot Täby, spendera lite tid med Robin. Kan inte bli bättre!
Låg och snacka i telefon till typ halv två i natt, jag är rätt borta just nu.. Ska gå ner och trycka i mig lite käk, dra iväg en sväng o komma hem o leva livet!

Är på ovanligt bra humör, men det är rätt skönt liksom. Kollade nyss Loreens rep från Baku.
skit jobbigt och lyssna då det ekar i bakgrunden. Kommer låta bättre i tv sen, men det såg grymt ut.
Visst, hon håller på rösten en del, men det gör hon liksom rätt i.
Jag skriver mer ikväll, njut, en grym låt!



Här är Sveriges konkurrent, grannlandet Norge




frågestund som går trögt, kropp som är helt slut, en lång helg att längta till

Hej vänner, sitter här genomsvettig, *** och helt slut. Det blev en lång dag trots allt.. Imorgon väntar än ännu längre dag. Tror jag spyr! Hah, nejdå. Jag överlever! Jag vill in till Stockholm. Vill handla kläder, vill bara gå runt, fika och göra massa tok! Norrtälje är så trist, förstår inte varför man vill bo här.. !?

Nåväl, jag vaknade 20 minuter innan jag börja. Mamma står och bankar på dörren.. samtidigt som ett sexsms dök upp. Mys! HAHA! Ehm, hade naturkunskap,matte,svenska,engelska. Rätt segt då allt var typ aaaas långt. Har nationella prov imorgon i engelska halva dan sen kör vi på idrott, samhällskunskap o matte. Börjar redan 8.50 o slutar 16.35 så jävla drygt! Men jag är långledig sen. Under långhelgen räknar jag nog med att våldgästa Robin inne i Täby. Ne men vi pratar om att ses under långhelgen. Ta en fika och liksom umgås! 

Om cirkus 3 veckor har jag sommarlov. sen väntar 11,5 veckors lång vila. Tar lov den 7:e Juni, börjar igen den 22:e Augusti. Så otroligt härligt med långledighet! Nu inväntar jag fortfarande svar, men jag har arbete pågång. Jag hoppas arbetet blir mitt. Vore otroligt kul och så, tänk allt kul jag akn åstakomma och göra i sommar.
Något jag vet blir av är en utomlandsresa, umgås med Erik, säkert umgås en del med Robin och alla vänner här hemma. Sen ska jag förmodligen jobba en del och renovera om mitt rum. Har längtar så oerhört mycket! Mitt rum har inte renoverats på cirkus 10-11 år.. Patetiskt om du frågar mig! Men det kommer bli oerhört snyggt när allt är klart. Nu ska jag krypa ner i sängen min och leva vidare, skriver mer imorgon. Sussa gott / Alle




Nytagna bilder

Ibland kommer det dyka upp bilder som ska beskriva lite känslor och sådant.
Här bjussar jag på några.







Den sista bilden bjuder jag på..


Varför liksom?


Asså vet ni vad jag inte förstår. Varför lägger man upp bilder där man typ inprincip är naken eller bara bär BH,trosor eller fillingar. Vad är det man vill bevisa? Varför ska man söka uppmärksamhet. Jo hela världen behöver ju inte veta hur stora bröst en kvinna har eller hur kuk vi killar har. Lär känna människan och ta reda på det. Patetiskt att man ska söka uppmärksamhet all the fucking time.

Visst jag har lagt upp en bild på min mage, min att lägga upp en bild på sin mage, I don't care. Men när man börjar lägga upp bilder som nästan är lite mer äckliga, horiga.. ursäkta ordspråket men då blire to much.
Varför söka uppmärksamhet?  Jo nu lär folk hata mig.. Men ajg har rätt i det jag säger, en del behöver bara tänka till lite..


New day, new possiblitys

Hallå världen!
Kom precis hem från plugget, gymnasiet är riktigt tufft precis innan skolavslutning. Tror jag kommer gå in i väggen eller nått, men jag reser mig igen :). Gårdagen var ju.. lite all over the place. Lite för mycket! Hade historia,samhällskunskap och svenska idag. Dock alla långa lektioner. Alltid så på måndagar.

Vaknade upp på ett strålande humör trots att jag var dödstrött.. Skulle vilja åka in till Stockholm just idag, därför min käre vän från Jönköping är där, men dom drar ikväll igen.. Och Jag hinner ju inte in.. Eller mamma är ett hinder då hon har pengar till remsa.. men hon kommer hem om cirkus en timme.. Sen tar det ett tag in. Får åka in på torsdag kanske! We will se.

Jag skriver lite mer ikväll tror jag, ska sätta mig o plugga. Ha det! / Alle


Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3722750/apirerbloggse?claim=433t32ma3sk">Följ min blogg med Bloglovin</a>


bytet av blogg

Jag har sen tidigare bloggat på nattstad, men bestämde mig för att byta tillbaka till blogg.se
Jag har bloggat sedan ca 2008-2009. Men har haft dussintals med bloggar, man blir ju aldrig nöjd. Men nu är jag det, och här kommer jag stanna ett bra tag till!

Har min gamla på nattstad kvar, men jag kommer antagligen lägga ner den. Att jag inte tagit bort den är av den anledning att jag hade flera läsare där än vad jag hade här. Hade i snitt mellan 350-500 läsare per dag. Vissa dagar betydligt mer. Det blir så, när man ändrar sitt sätt och skriva och ändrat sitt sätt att publicera saker o ting. Och utveckla sin blogg. jag har gått från att driva en barnslig blogg till en med lite mer fakta o läsa. Men fortsätta utveckla den kommer jag göra, all the time!

Tänkte krypa ner i sängen och påbörja min nattdejt, ska lösa min klipptid som jag gjorde fel med när jag skulle boka imorgon. Och överleva skoldagen! Ha en fin måndag / Alle


Ett sätt att locka mig tillbaka!?

Hah, var precis in på min gamla blogg.. Det verkar finns folk som vill ha mig kvar på nattstad. Helt plötsligt sköt läsarantaltet iväg.. Och jag skrev inlägget igår om att jag skulle byta och imorse hade det uppdaterats..



Drömmer om framtiden

Heh, asså det är cirka 1,5 år kvar innan jag ska välja om jag ska plugga högskola och vart någonstans. Men dom planerna har jag redan nu. Min plan är antingen Los Angeles med att studera musik i 1, 1/4 år. Eller plugga en mediagrejs-inriktning på högskola i Göteborg. Det vore fett awesome! :D Men det är ett tag kvar, så jag kan sluta drömma nu, hah!

Fick uppgift av far min att klippa gräsmattan, där gräset var väldigt högt.. det var jobbigt och klippa gräsmattan, de burkar jag aldrig tycka. Hah! Lär ha fått träning för ben och armar, haha! Under dagen har det blivit en del plugg och bara massa vila. De är de kroppen behöver.

Min käre vän Daniel åkte igår till Taizé, lagom till när han kommer hem så far vi till Göteborg och lever livet, hah! Okej, inte exakt så men något i den stilen. Sitter här och dampar, mitt hår behövs klippas.. det är som en gräsmatta, topparna är slitna och blir lockiga, får damp!

Har inte så mycket o skriva idag som ni ser, hänt så lite. Ta hand om er, vi hörs! / Alle


Försöker förstå, känslorna hindrar allt.


Alla som läser,följer eller är en av mina vänner, de vet vem jag är. Jag är 17 år, bosatt i den äckliga hålan Norrtälje. Ja jag använder ord jag inte bör använda, men de är så jag utrycker Norrtälje. Norrtälje är en stad där folk snackar otroligt mycket skit, alla vet vilka alla e, de är inte som i Uppsala där man inte vet vilka alla 95:or är, då staden är stor. Här vet man vilka alla 95:or är. När jag gick åk 6-8 i halva 9:an, blev jag kallad både de ena och de andra, just av hur jag såg ut. Till en början sket jag i hur jag såg ut, tills allt blev för mycket och jag började bry mig.

Nu för tiden, har det öst in med fina kommentarer, jag sitter och tjuter som en liten bebis. Jag blir med djupet av mitt hjärta otroligt rörd. Alla bah "du borde vara nöjd med dig själv" "sluta se ner på dig själv" osv. 1. Jag försöker med hela min hjärna, kropp och skäl vara nöjd med mig själv, men det är svårt. Har man upplevt ständig mobbning i 3-4 års tid över sitt utseende och hur man är som person. Då har man inte mycket självförtroende kvar. Men det är nu jag börjat bygga upp det igen. 2. Jag är tacksam, jag är glad över allt ni säger om hur fin jag e o visse versa. Det stärker mig som person. Man har lätt att ta sig till de, men jag har svårt att intala mig själv att det kanske är så. 

Jag har lärt känna otroligt många fina personer, som på många olika sätt har givit mig en inblick av vad verkligenheten faktist är. Jag går gymnaiset, har bara 2 år kvar. Sen är jag finish, då tänker jag flytta. Jag vill inte bo i Norrtälje, jag vill bara bort här ifrån, jag kommer heller aldrig flytta tillbaka hit. Kommer bara åka ut för att träffa vänner och släkt. Min egen bostad kommer iaf. inte ligga här. 

Tankar som går fram och tillbaka, ut och in, kommer och går, är vem jag faktist är? Vad jag är intresserad av, vem jag är intresserad av. Vad jag vill med mitt liv, o ni vet, allt sånt där. Jag vet faktist inte, jag vet bara att jag har ett starkt intresse för musik. Allt annat är som tunga moln jag bara vill ska åka förbi.. Jag vill liksom inte tänka på de.

Efter min hunds bortgång har jag flippat ut helt.. Det finns x antal personer som upplevt mig som väldigt jobbig. Att jag skriver på fb, att jag smsar o allt all the fuckting time. Jag har inte ett liv just nu,  när ingen vill ses då sitter man hemma, man gör ingenting, man tänker men jag kan skriva med folk på fb, eller smsa någon. Det har blivit så, för jag brukade spendera den tråk-tiden med min hund. Det är klart jag blir ledsen, vissa förstår inte hur jobbigt det faktist är. På söndag är det ett år, men jag minns det som igår.. Har bilder, jag har allt i huvudet.

Jag är ett femte hjul. När jag började gymnasiet i höstas, trodde jag allt skulle bli ett helvete. Jag hamnade i en klass där jag egentligen inte umgick med någon. Men jag kände till de flesta. Jag är ett femte hjul, men jag är inte bortglömd. När man ska göra grupparbeten o så, då är man den där som liksom.. Jaha., blir aldrig tillfrågad om att följa med någonstans, trots att man umgås o allt..

Jag skulle skulle träffa två fantastiska människor, som jag för första gången träffade i Uppsala på SÅM förra året, jag var otroligt nervös.. Vi var alla tre otroligt nervösa eftersom att vi inte pratat "in-real", bara på internet. Jag och en av dom gick o kollade på varandra under hela vistelsen i Uppsala, vi började inte prata förrän jag kom hem, rätt mesigt när man lätt som en plätt kunde gå fram och liksom hälsa och prata.. Så när jag satt på bussen påväg upp så var jag så pass nervös så jag började må illa.. Men det släppte.. sen kom illemåendet tillbaka, jag fick feber och allt blev en ren katastrof. Man blev liksom frånvarandra, man måste verkligen inte bra. Jag hade verkligen sätt fram emot den där helgen, för att få lära känna dom, få umgås och ha kul. Vi umgick på två håll, tillslut blev de för mycket. Titta, i höstas började jag gymnaiset som var en tuff start. Jag kände mig väldigt utanför, jag tog inte för mig och pratade o så, men jag var aldrig den som tog steget. UNDER vistelsen i Undersvik så kom den känslan tillbaka, att jag drog mig undan, inte tog för mig, prata o umgicks.. Vilket tillslut blev för mycket. Jag bröt ihop och ah, en av dom fick se allt också.. Väldigt pinsamt, typiskt nog åkte jag upp dit när livet var som torsk! Jag träffade en av dom på DÅM nu i våras, då fick man verkligen chansen att umgås, vi hade otroligt kul, jag lärde mig massor av vistelsen då vi sågs första gången! Den andra har jag inte träffat än, men jag hoppas de kan bli av. Jag känner mig fortfarande som en nolla.. men de kommer jag över! Jag är oerhört tacksam att jag har dessa två personer som vänner, jag hoppas jag får träffa dom igen, utan att vara sjuk! Hah!

Man planerar att ses, men det blir inte av. En känsla byggs upp av att jag inte vill ses, att jag bara leker, jävlas, skämtar o allt. Men så är det inte. Jag är inte 18, jag får inte göra som jag vill. Att vara ute efter 0.00 på helgerna är något jag får tjata mig till. Men jag har respekt för de endå, för mina föräldrar är väldigt rädda om mig, vilket jag kan känna mig trygg med. Men jag fyller 18 om drygt ett halvår snart. Då kommer allt bli annorlunda, jag kan åka vart jag vill, kan komma hem när jag vill. Den längtan längtar jag till. Så jag försöker inte hitta undanflykter, jag försöker allt vad jag kan.. och jag vill så galet mycket. Men mina föräldrar tror de äger allt..

Jag mår bra, just nu iallafall. Jag har börjat exempelvis, röra på mig mera för att må bra, har även börjat gå ut o gå för att rensa skallen. Många har läst massa på facebook och allt, de oroar sig o tror jag har psykigt dåligt. Men de gör jag inte. Jag mår jätte bra! Tar en dag itaget, och försöker se saker posetivt och inte negativt. Jag försöker skita i allt, och bara leva på.

Hjälp mig, att vara en bra människa och inte vara en som man ser som ett hatobjekt eller en man helst inte vill prata eller umgås med. Jag vill vara en del av er också. Jag hatar att gråta, men ibland är det väldigt skönt. Jag vill umgås, jag vill vara tillsammans med någon, jag vill flytta, o förhoppningsvis lyckas med musik.

Till de som står mig tätt, tack!, jag menar verkligen tack, med tårfyllda ögon. Jag vet att det inte är enkelt, jag vet att det är svårt. Jag har tyckt synd om mig själv lite för många gånger, jag har varit lite för jobbig lite för många gånger. utan ert mot att orka mig, att stötta mig och vara en vän till mig, de har givit mig mycket.

Jag har en del "internet kompisar" Som jag lärt känna via fb,skype,dayview o så. som jag hoppas jag får träffa "in real", jag är inte en sånn där som vill söka uppmärksamhet, ha många vänner o bla bla bla. Det finns dom ser bra ut, de finns dom jag har hört bra om som jag velat/vill lära känna. Trots att jag flertal bemöts av inga svar, så vet jag att de kanske känner och tänker att jag är jobbig. Jag försöker bara lära känna ner, prata o så för att så småningom kanske träffas. Men vill inte de, då behövde ni inte ens acceptera min vänförfrågan eller ens lagt till mig.

Som sagt, era fina kommentarer, berör mig otroligt mycket. jag hoppas jag kan ge er lika mycket tillbaka.
Jag kanske är för mycket, kanske är för tjatig o allt i sin väg.

Innan du dömer mig efter vad folk säger. Ta på dig då mina skor, gå samma väg som jag har gått. 
Res dig upp efter alla gånger du fallit, när du gjort de.
Varsegod, döm mig om du kan.

Jag mår bra, jag är inte ledsen eller deprimerad. Ville bara skriva dehär så ni faktist vet vem jag är.
Skulle vilja tacka Matilda,Jonas,Olle,Jocke,Harry,Erik,Lara,Frida,Nicke,Pablo,Daniel,Robbin för att ni stöttar och finns för mig.
Ni har hjälpt mig tillbaka, jag är glad, jag tar för mig mera, jag är som en helt ny person. Det finns många fler som jag också vill tacka, men ni är och gör det extra, tack för att jag har er!



att skapa är som att trolla

Sitter och fipplar med bloggdesignen såhär natttid.. borde egentligen sova, men vad gör man när hjärnan inte vill göra än trött? Våra lärare pressar och pressar och pressar oss på otroligt mycket uppgifter. Man undrar liksom hur man ska orka och hur man ska hinna allt.. Skönt att det är långledigt i flera veckor snart. 

Har sökt arbete, sitter förväntansfull dag in och dag ut och inväntar ett svar om jag får en anställning. Jag råkar ha kommit upp i den åldern då arbete börjar bli ett måste. Får inget studiebidrag under sommarmånaderna, hur ska jag då kunna leva? Kan inte leva på mina föräldrars pengar..

Jag har en vän vid namn Zarah, hon gör allt för att puscha mig till att lyckas med musik. Skickade igår iväg ett litet mail om en grej, vi får se. får jag en spelning, eller vad kommer hända?? Kan knappt bära mig åt. Eftersom att x-factor låg i samma veva som jag blev väldigt sjuk så gick ju inte audition att genomföra rätt utan att rösten krångla, så man måste försöka lyckas på annat håll. 

Kommer inom kort framtid flytta över bloggen helt hit, har fortfarande kvar min på nattstad. Men sakta men säkert blire inlägg härifrån. Ska göra sängen sällskap och gå på dejt. Sov gott mina små hjärtan / Alle




1 år av stor saknad





Idag är det exakt 1 år sedan. Jag minns det som igår, då bilderna finns kvar i mitt huvud. Jag lovade mig själv att försöka vara glad. Vilket jag också är. Men jag tänker på dig dag som natt. Det är liksom inte samma trygghet jag har längre. Jag är som en råtta på människor, innan du gick bort var det hos dig jag sökte ro, tröst och ja allt i sin väg. När vi köpte dig från en uppfödare på Ingarö utanför Stockholm så var du otroligt liten, så liten så du kunde sitta i min hand. 

Jag minns när vi var långcampingsliggare som stod hela sommarna på fina campingar, alla strandpromenader, alla gånger hemma hos mormor och visse versa. Din sista nyårsafton, då det kom så mycket snö så jag fick bära runt dig.

Dina sista timmar var lidande av smärta, vi bokade tid för avlivning men kroppen han tyna bort innan. När jag på morgonen vaknar berättar min bror att du dog på natten, bara någon timme efter att jag gått och lagt mig, först blev jag väldigt arg. Då ingen väckt mig o talat om vad som hänt. Fick heller ingen chans att säga hejdå. Sen ringde jag alice för att tala om att du gått bort, då kom tårarna. Tårarna som varade i timmar. Sen har varje månad varit ett mysterium.. man saknar sällskapet vilket gör att man blir helt urflippad, jobbig o allt i sin väg..

Jag måste släppa dig nu, det är svårt. Men jag måste.. Jag älskar dig! Det gör jag, med själ och hjärta <3


Långfredag

Usch fyfan, skabb! Jag behöver klippa mitt hår just nu! Jag behöver köpa rengörningsgrejsimojs för mitt face och vill färga mitt hår så jag kan se någelunda fin ut, och inte se ut som en knullad råtta. (Bjuder på bilden, den är endå fejk fejk fejk) Ursäkta mitt språk, är lite allmänt irirterad för tillfället.

Vaknade för inte alls så länge sedan, har precis käkat frukost och nu hamnar jag här framför datan och har mobilen intill mig. Messar med Soheil, han har väl kommit hem från Danmark nu I think. Låg och pratade med Robbin i nån timme i natt, fyfan vad jag garva. Vi pratade om hans studentkryssning, han ringde mig från båten i förregår tror jag de va, då han var hur full som helst och sa både de ena och de andra. Igår låg vi bara och skratta åt de.

Men vad ska hända idag? Jag har absolut ingen aning, jag vill liksom träffa folk. Men ingen är väl hemma?
Norrtälje är den fett dödaste staden, kvällstid är det inte en kotte ute, alla sitter typ hemma och spelar jatzy eller är borta hos någon. Fett laim! Har iaf. äntligen lov! Ska hinna både ett och annat! Men det kommer ni självklart få hänga med på!
Skriver mera ikväll, ha det gott! / Alle


I want you back, more then ever

Känslor, tankar, allt i sin väg. Allt i en enda text. Låten med en och samma känsla.

I want you back


Vers:

I look at the sky, It's shine so bright.
I start to think of you, I need you know, more then ever.
I want to stand up again

Brygga:
I try to go, but I fall apart.
I try to talk, but I start to cry

Refräng:
I want you back, I want you back.
From heaven, from the pain I feel.
I want you back, in life, i wonder if I can survive, without you.
Plaese come back

Vers:
I walk to sea, I walk to the park, to see something else.
Diffrent culture, something else, An other place, their I can feel happiness

Brygga:
I wonder if, I can survive?
Before I starts to cry

Refräng:
I want you back, I want you back.
From heacen, from the pain I feel.
I want you back, in life, I wonder if I can survive, without you.
Please come baaaaaaaack..
I want you back, in life, I wonder if I can survive, without you.
Please come back

Slutet:
I try to survive, without you.
Please come back




Festklädsel/Valborg

Får jag lov och bjuda på en gobit från gårdagen. 
Använda min vita cardigan med min ursnygga t-shirt och mina svarta cheap monday jeans med mian vita converse..

Som inte är så urvita längre..


RSS 2.0